Başkan GÜl ''Sel Felaketine Karşı Önlem Alıyoruz''

İlçemizde yaşanan yoğun sağnak yağışlar sonrası su baskını ve selden etkilenen mahallelerimizin sorunlarını çözebilmek erken önlem ve kalıcı çözümleri hayata geçirmek için Belediye Başkanı Av. Murat Gül düğmeye bastı. Başkan Gül olşuşabilecek herhengi bir se baskınına karşı vatandaşlarımızın zarar görmemesi için düzenlediği toplantıda konuyu masaya yatırdıklarını dile getirdi.

Gece geç saatlere kadar sel bölgelerinde teyakkuzda olduklarını belirten başkan Gül, ''Dün akşam saatlerinde yaşanan yoğun yağış nedeniyle meydana gelen sel sonrası, DSİ Bölge Müdür Yardımcımız Sn. A. Serdar Güzel, Şube Müdürlerimiz, Sn. Özgür Ulurak, Turgay Malkoç, Vezirköprü Sulama Birliği Başkanı Sn. Salih Çiçek, Meclis Üyelerimiz , Eren Akça ve Murat Ayan ile birlikte değerlendirme toplantısı yaparak, alınacak önlem ve çözüm konularını masaya yatırdık. Tüm ekiplerimizle birlikte yağışın başladığı ilk andan itibaren hemşehrilerimizin olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için çalışmalarımızı sürdürdük. Sel felaketinde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah milletimizi ve memleketimizi her türlü afetten korusun'' dedi.