Başkan Murat Gül ‘’Biz Kocaman Bir Aileyiz’’

Vezirköprü Belediyesi’nde yeni dönem ile birlikte, değişim ve sistem çalışmaları kapsamında oluşum ve görev yetkisi değişiklikleri devam ediyor. Vezirköprü vatandaşlarının daha iyi hizmet alabilmesi, sağlam sistematik bir oluşumla daha hızlı ve etkili olacağı ön görülüyor. Başkan Murat Gül, Vezirköprü Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Vezir İmar Enerji Per. Hiz. Ltd. Şti. işçi ve personeli ile bir araya geldi. Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda başkan Gül’ün mesajı ‘’Biz Kocaman Bir Aileyiz’’ oldu.

Gerçekleşen toplantıya 300’ün üzerinde işçi ve birim amirleri katılım sağlarken, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Salih Sefacı, Vedat Kınay ve Şirket Müdürü Ergün Korucu da protokolde hazır bulundu. İşçilere seslenen Başkan Gül, birlik ve beraberlik içinde dayanışma, saygı ve sevgi çerçevesinde hizmet kalitesini yükseltmek için bir aile gibi çalışarak, başarılı bir döneme hep birlikte imza atma çağrısında bulundu.