Çamlık Parkında Bakım Çalışmaları Hızlandı

Çamlık Parkında Bakım Çalışmaları Hızlandı

 

                 Vezirköprü Belediyesine ait, ilçenin en çok rağbet gören ve vatandaşların ortak kullanım alanlarının en önde gelen parkı olarak bilinen Çamlık (Demokrasi ve Şehitler Parkı) içinde kullanılan kamelyaların, bakım ve onarım çalışmaları başladı.

         

Vezirköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. Ekipler, eski ve yıpranmış kamelyaların sökme işlemlerini tamamlayarak, bu alanlara yenisinin getirileceği ve deforme olmuş ama kullanılmaya elverişli kamelyaların bakımın yapılıp zemini için çalışmaların da devam ettiğini bildirdi.

 

                Sökülen eski kayrak taşların atılmayıp, restore ve temizlik işlemleri yapıldıktan sonra tekrar değerlendirileceğini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Nemide Mötür ‘’Park içindeki kamelyalarımızın kullanılmaya elverişli olanlarını restore edeceğiz, eskiyenleri yenileyeceğiz. Arkadaşlarımız zemin çalışmalarını sürdürüyor. Bu zaman zarfında parkımızda kullanım açısından bazı olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşlarımıza burada bir çalışma olduğunu bildirelim istedik. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlamayı hedefledik. Bu arada yıpranmış eski yumuşak zeminli yürüyüş yolumuzu çocuklarımız için yeniden tasarlıyoruz. Burada oyun için çizgiler olacak. Şimdiden hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.