Üniversiteli Gençlere Veda Programı Gerçekleştirildi

Vezirköprü'de eğitim öğretim süreçlerini tamamlayarak, üniversite hayatına başlayan gençler için veda programı düzenlendi. Lise eğitimini tamamlayarak üniversiteyi kazanan gençler düzenlenen programla gidecekleri çeşitli il ve ilçelere yolcu edildi. Düzenlenen veda programına İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Av. Murat Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar ve davetliler katılım sağladı.

Vezirköprü Belediyesi Butik Otel'inde gerçekleşen veda programında öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Av. Murat Gül, programla ilgili olarak ''İlçemizde yetişip, ilköğretim ve lise eğitimini tamamlayarak, yepyeni bir hayata yelken açan üniversiteli genç kardeşlerimiz ile düzenlediğimiz bu güzel kahvaltı programında bir araya geldik. Kendilerine bundan sonraki akademik yaşamlarında başarılar diliyorum. Rabb'im hayırlısıyla bitirmeyi ülkemize, memleketimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin'' ifadelerine yer verdi. Program hediye takdimleri ve toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.