Vezirköprü Karma Organize Sanayi Bölgesi

Ekonomimizi güçlendirmek, ilçemize yeni iş imkanları ve geniş bir istihdam alanı kazandırmak amacıyla büyük bir adım atıyoruz. Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Vezirköprü’müzün geleceğine yön verecek, ekonomik kalkınmamızın lokomotifi olacaktır.
Yer tahsisi ve altyapısı tamamlanan karma OSB’miz, yatırımcıların gelip tesislerini kurabilecekleri, işletmelerini hızla faaliyete geçirebilecekleri bir durumdadır. Amacımız, yerli ve yabancı yatırımcıları Vezirköprü’müze çekerek, geniş bir istihdam alanı oluşturmak.

• Projemizi ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak için birçok dilde yatırımcı sunumları hazırlayacağız. Böylece, Vezirköprü’müzün yatırım için ideal bir yer olduğunu geniş bir kitleye duyuracağız.
• Karma OSB’mize yatırım yapmak isteyen iş insanlarına rehberlik edecek, onların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunacak bir yapı kuracağız. Yatırımcı dostu bir ortam oluşturarak, ilçemize güçlü yatırımlar çekeceğiz.
• Karma OSB’nin faaliyete geçmesiyle birlikte, ilçemizde geniş istihdam alanları oluşturulacak olup Vezirköprü’lü gençlerimiz ve iş arayan tüm vatandaşlarımız için yeni iş fırsatları sunulacaktır.
Vezirköprü sadece doğduğun yer değil, doyduğun yer de olacak. Vezirköprü, göç veren bir ilçe değil, göç alan bir ilçe olacaktır.

Kıymetli Hemşehrilerim, bu projeyle Vezirköprü’nün ekonomik yapısını güçlendirecek, gençlerimize ve gelecek nesillerimize daha parlak bir gelecek sunacak bir adım atmış olacağız. Karma OSB ile ilçemiz, bölgenin cazibe merkezi haline gelecek, ekonomik olarak kalkınacak ve sosyal olarak gelişecektir.
Hep birlikte, Vezirköprü’müzü ekonomik açıdan güçlü, sosyal açıdan kalkınmış bir ilçe yapacağız.

Av. Murat GÜL
Vezirköprü Belediye Başkanı